График

13 Responses

 1. Здравейте,
  Тъй като съм изпуснала началото на 3 месечния Ви курс, започнал през септември, възможно ли е да ми кажете кога ще има нов такъв, за да мога да започна от начало. Благодаря предварително 🙂

  Поздрави,
  Радина

  • Здравей Радина 🙂 Започваме нов курс през Декември! Очаквай повече информация тук и в профилът ни във Фейсбук.
   Поздрави

 2. Здравейте, ще има ли скоро нов курс (за начинаещи). Без партньор съм, но с желание. Ако пък няма… Какво да направя, за да мога да се включа?

 3. Здравейте,
  тъй като съм изпуснала началото на лятната група ще има ли нови групи скоро и възможно ли е да се включа в настоящата на фестивална?

  Мерси 🙂

 4. Здравейте, искам да питам дали и кога ще има отново курс по програмата Swinging Sofia?

  • Привет Ели 🙂
   Нови курсове по програмата за начинаещи Swinging Sofia ще започнат в края на Август. Очаквай повече информация тук и на фейсбук страницата ни.
   Поздрави и слънчево лято! 🙂

 5. Здравейте, много се впечатлих от курса и сериозно се замислих дали да не се запиша. Намерих и перфектното място, но за съжаление часовете на провеждане на курса ще бъдат от 17:30! Според вашия график те са в 19:30, а според този на Dancing Time – в 17:30. Невъзможно е да ходя в пет и половина. Възможно ли е да има някаква грешка в техните графици? Или грешката е ваша? Силно се надявам часовете да са по-късно. Стискам палци 🙂

 6. Здравейте,

  Много ме заинтригуваха курсовете ви. Бих искала да попитам тези във вторник и четвъртък от 19:30 подходящи ли са за хора, които никога не са танцували суинг и възможно ли е да започнем да ги посещаваме от следващата седмица. Благодаря предварително.

  ПОздрави и хубав ден!

  • Привет 😉
   за съжаление материала които е взет е доста и ще неудобно както за вас така и за останалите в групата.
   Препоръчваме ви часът в Понеделник и Сряда от 19.30 но на Стамболийски. В Парадайс Центъра са доста по-напред! 🙂
   Поздрави

 7. Zdravejte, vuzmozno li e da se vkljutsha samo za edno zaniatie po Solo Charlestone? Ziveja i praktikuvam tozi tants ot okolo godina v druga durzava, no iskam da podurzam forma, dokato sum tuk. Bmagodarja.

Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor