ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Този уебсайт www.lindyhop.bg „Сайтът“ се управлява от Линди Хоп България ЕООД Организацията отдава голямо значение на защитата на личните данни и се задължава да съблюдава законовите разпоредби за защита на данните. Целта на настоящата политика е да бъдете информирани какви лични данни бихме събрали за вас, с каква цел, срок и какви са Вашите права.

Линди Хоп България ЕООД и защитата на личните Ви данни

Линди Хоп България ЕООД спазва най-високи нива на поверителност на данните на потребителите на Сайта. Настоящата Политика за защита на личните данни се прилага за личните данни, които събираме чрез Сайта.

Каква информация събираме

Възможно е да събираме лични данни за Вас, когато използвате Сайта ни. В повечето случаи самите Вие ни предоставяте тази информация, избирайки и съгласявайки се да ни изпратите информация за себе си. В зависимост от услугите, които ползвате, може да събираме и обработваме следната информация за Вас, когато посещавате  Сайта:

При онлайн форми на сайта: Имена, e-mail адрес, представляващи данни за контакт с Вас, както и информация за предпочитан размер за тениска.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Предлагаме ви възможност да се абонирате за нашия бюлетин. За регистрацията е необходим само имейл адрес без допълнителни лични данни. Разкриването на допълнителни отделно маркирани данни е по избор. Тя, напр. ни позволява да се свържем с вас лично.

С тези бюлетини ние Ви информираме за актуални и интересни оферти на редовни интервали от време. Рекламните стоки или услуги са посочени в декларацията за съгласие.

По принцип можете да получавате нашите бюлетини само ако имате валиден имейл адрес и се регистрирате в бюлетина. По правни причини ще ви бъде изпратен имейл с потвърждение на имейл адреса, който сте регистрирали за първи път за бюлетина, в двойна процедура за включване. Този имейл за потвърждение се използва, за да се потвърди, че собственикът на имейл адреса е упълномощил получаването на бюлетина. Ако не потвърдите регистрацията си в рамките на 7 дни, информацията ще бъде блокирана и автоматично ще бъде изтрита най-късно след един месец.

След потвърждението ви ще запазим имейл адреса си, както и другите предоставени данни за изпращане на бюлетина. Не се извършва прехвърляне на трети лица. Правното основание е член 6, параграф 1, буква а). GDPR.

Как използваме и споделяме информацията ви

Всички лични данни, които доброволно ни предоставите при използване на он-лайн регистрационните ни форми са ни нужни, за да се справим с Вашата поръчка и да Ви предпазим от злоупотреба. Разкриването на допълнителни, отделно маркирани данни е по избор.

По всяко време ще ви предоставим информация за това какви лични данни се съхраняват за вас. Също така можем да коригираме или изтриваме лични данни по Ваша молба или известие, доколкото не съществуват правни задължения за задържането им.

Правното основание за това е законният ни интерес да Ви предлагаме онлайн поръчки за нашите оферти съгласно член 6, параграф 1, от GDPR. Не се извършва прехвърляне или друго използване на данните.

Вграждане на видеоклипове в YouTube

На нашите уебсайтове могат да се интегрират видеоклипове от платформата www.youtube.com, които се съхраняват на https: /www.youtube-nocookie.com и могат да се възпроизвеждат директно от нашия уебсайт.

За повече информация относно целта и обхвата на събирането на данни и как те се обработват от YouTube, моля, вижте Декларацията за поверителност на YouTube. Там ще получите още информация за правата си и опции за настройка за защита на поверителността Ви: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Google, базирана в Съединените щати, е сертифицирана за Конвенцията за защита на личните данни на САЩ и Европейската общност, която гарантира спазването на стандартите за защита на данните, които са в сила в ЕС, https://www.privacyshield.gov/EUUS -Framework

Употреба на бисквитки на Сайта

www.lindyhop.bg не събира или обработва лични данни чрез функционалните бисквитки, използвани от Компанията.

Докога съхраняваме информацията ви

Ние съхраняваме вашите лични данни само за срока, необходим за постигане на целта за съхранение, доколкото това е предоставено от европейския законодател или други законодатели в законите или подзаконовите актове, на които администраторът е подчинен.

Ако целта за съхранение е пропусната или периодът на съхранение, определен от европейските директиви и наредби или друг компетентен законодател, е изтекъл, личните данни рутинно се блокират или заличават съгласно правните разпоредби..

Сигурност

Линди Хоп България ЕООД взема мерки за защита на личните Ви данни от случайна загуба и нерегламентиран достъп, употреба, промяна или оповестяване. Налице са политики и процедури, предназначени да предпазят информацията от загуба, злоупотреба и неправомерно разкриване. Освен това вземаме допълнителни мерки за информационна сигурност, включително контрол на достъпа, строга физическа защита и надеждни практики за събиране, съхранение и обработка на информацията.

Прехвърляне между държави

Трансферът, съхранението и обработката на лични данни, събрани чрез Сайта е обезпечен с съвременни технически средства. Линди Хоп България ЕООД няма да прехвърля данните Ви извън рамките на ЕИП.

Достъп, корекции и оттегляне

По всяко време можете да поискате от Линди Хоп България ЕООД да Ви предостави информация за личните данни, които са събрани и съхранява за Вас. Можете също така да изискате от Линди Хоп България ЕООД да коригира, изтрие или актуализира такива лични данни.

Можете по всяко време да оттеглите съгласието си за събиране, съхраняване и използване на Вашите лични данни спрямо www.lindyhop.bg

Информираме Ви, че по настоящото законодателство имате право и на жалба за начина, по който се обработват данните Ви до надзорния орган Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или www.cpdp.bg.

Част от правата Ви като изтриване на данните или възразяване срещу обработването, могат да бъдат ограничени от действащото законодателство.

Промени в настоящата Политика за защита на личните данни

Тази процедура за защита на лична информация може да бъде променяна във времето. Такива промени ще влязат в сила незабавно след тяхното оповестяване. Редовното преглеждане на тази страница Ви гарантира, че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как и за какви цели Линди Хоп България ЕООД я използва и при какви обстоятелства (ако настъпят такива) ще я споделяме с други страни.

Ако имате въпроси по отношение защитата на данните, можете да се обърнете към Линди Хоп България ЕООД и нашето Длъжностно лице по защита на данните:

Явор Кунчев

Имейл: info@lindyhop.bg

Тел: 0888222011