Balboa Beginners - Waiting List

Очаквайте новите ни групи за начинаещи съвсем скоро! Местата са ограничени. Попълнете формата за записване по-долу и запазете своето място.

 

Важно! След попълване на формата за записване е необходимо да потвърдите направената регистрация като натиснете линка в получения имейл.

 

Балбоа е част от голямото семейство на суинг танците, набрали своята популярност през 1930-те години. Той се заражда в претъпканите танцови зали по Западното крайбрежие на САЩ. Вдъхновен от богатия звук, динамиката и бързото темпо на биг бендовете по онова време, стилът се отличава с минималното място, необходимо на двойка танцуващи.

 

Балбоа е най-изискания от суинг танците – високи токове, кожени обувки, елегантно облекло. Прекрасен начин да изразиш себе си, да импровизираш и да се запознаваш с нови хора.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е продължителността на групите за начинаещи?

В зависимост от периода на годината, темпото и нуждите на групата, групите за начинаещи варират между 3 и 6 месеца.

Не е задължителен, но записването в двойка увеличава шансовете ви да не се озовете в списъка на чакащите. Стараем се да имаме добър баланс на лидери и фолоуъри в групите. По време на часовете и партитата постоянно сменяме партньорите си. Затова този танц се нарича “социален”, защото всеки може да танцува с всеки

Не! Курсът е подходящ за всеки, който може и иска да се движи.

Напълно нормално е всеки да изпусне някое занятие. Случва се да изпуснете повече и да не се чувствате комфортно, затова при всеки урок отделяме малко време за преговор на предходния материал и споделяме с учениците ни видеа, които могат да им послужат за домашно.

Цените на месец варират в зависимост от локацията и продължителността на уроците – между 68 и 72 лв на месец. Подробна информация можете да намерите във формулярите за записване тук

Не! И се надяваме да бъдем разбрани правилно. Заплащането на месечна такса считаме за мотивиращо за всички участници. (Все едно да се запишете на курс по език и да искате да заплащате на посещение). Често се случва – някой да се почувства не достатъчно схватлив и това да го подтикне към мисълта да се откаже още в първите занятия. Материята не е чак толкова лесна. Ако този човек си е платил – той въпреки това остава най-малкото до края на месеца и нещата при него започват да се получават много по-добре. Друга важна причина често е – балансирането на лидери и фолоуъри в групата.

Това зависи от политиката на залата, в която преподаваме. Подробна информация можете да намерите при записването тук

Запишете се още сега и ще ви включим в списъка с чакащи. Ще ви пишем веднага щом се освободят места или отворим нов курс в локацията, която ви интересува.

Всичко, в което ще се чувствате комфортно. Но най-важна е добрата лична хигиена! Танците са социални, сменяме партньорите постоянно и е важно да всички да им е приятно в процеса. Препоръчваме на първо време да танцувате с обувки с равна подметка, например с гуменки. Важно е обувките да са чисти и да ги ползвате само в залата.

Scroll to Top