Balboa Workshop with Emiliya & Louis

На 17 и 18 февруари ще имаме удоволствието да посрещнем в залите ни първия ни международен гост преподавател по Балбоа – Луи Карутерс от Англия. Уъркшопът, който ще проведе в партньорство с Емилия, ще бъде резултат от няколкодневната им работа заедно по обмяна на опит и идеи.

 

Запазете тези дати! Нека вземем максималното от тази възможност и да продължим да вървим напред заедно към едно голямо и щастливо танцуващо Балбоа общество.

 

17.02 Събота 17:00 – 19:00 – първи модул – основи  с черешка отгоре

18.02 Неделя 17:00 – 19:00 – втори модул – надграждане, работа върху по-сложни фигури

 

*Материалът ще е съобразен с хората, които се запишат за съответните дни. Нека не ви спира описанието. Възможно е да работим по групи, така че за всеки да има по нещо.

 

Луи Карутерс е дългогодишен балбоа танцьор, международен преподавател, създател на школата по танци London Balboa Collective, в която заедно с партньорката си Изабела и най-големите имена в балбоа общността – Мо Сакан, Юлия и Саша, Мел и Джо, разпространяват радостта от любимия ни стил.

 

Къде: Lindy Hop Bulgaria Halls @ Dance Station НДК

График на занятията:
17.02 (събота) Модул 1 – 17:00 – 19:00 ч.
18.02 (неделя) Модул 2 – 17:00 – 19:00 ч.

Цена: 35 лв. за един модул, 60 лв. за два

 

Моля, регистрирайте се като попълните формата за записване по-долу.

Важно! След попълване на формата за записване е необходимо да потвърдите направената регистрация като натиснете линка в получения имейл.

Scroll to Top