Lindyhop Beginners - Април 2024

Новите ни групи за начинаещи започват през месец април! Местата са ограничени. Попълнете формата за записване по-долу и запазете своето място.

 

ВАЖНО! След попълване на формата за записване е необходимо да потвърдите направената регистрация като натиснете линка в получения имейл.

 

Групите ни по Lindy Hop за начинаещи не просто ще ви въведат в танците, а в един неподозиран свят на усмихнати запознанства, емоции и преживявания. В курса за начинаещи ще се занимаваме основно със стиловете Линди Хоп и Чарлстон.

 

Целта на този встъпителен тримесечен курс е да начуим основните стъпки и постепенно да започнем да танцуваме свободно, изразявайки себе си чрез езика на суинг танците. 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е продължителността на групите за начинаещи?

В зависимост от периода на годината, темпото и нуждите на групата, групите за начинаещи варират между 3 и 4 месеца.

Не е задължителен, но записването в двойка увеличава шансовете ви да не се озовете в списъка на чакащите. Стараем се да имаме добър баланс на лидери и фолоуъри в групите. По време на часовете и партитата постоянно сменяме партньорите си. Затова този танц се нарича “социален”, защото всеки може да танцува с всеки

Не! Курсът е подходящ за всеки, който може и иска да се движи.

Напълно нормално е всеки да изпусне някое занятие. Случва се да изпуснете повече и да не се чувствате комфортно, затова при всеки урок отделяме малко време за преговор на предходния материал и споделяме с учениците ни видеа, които могат да им послужат за домашно.

Цените на месец варират в зависимост от локацията – между 72 лв за “Латин Форс” (Плиска) и 92 лв за студиото ни в НДК 

Не! И се надяваме да бъдем разбрани правилно. Заплащането на месечна такса считаме за мотивиращо за всички участници. (Все едно да се запишете на курс по език и да искате да заплащате на посещение). Често се случва – някой да се почувства не достатъчно схватлив и това да го подтикне към мисълта да се откаже още в първите занятия. Материята не е чак толкова лесна. Ако този човек си е платил – той въпреки това остава най-малкото до края на месеца и нещата при него започват да се получават много по-добре. Друга важна причина често е – балансирането на лидери и фолоуъри в групата.

Да – приемаме и Multisport и Cool Fit карти!

Запишете се още сега и ще ви включим в списъка с чакащи. Ще ви пишем веднага щом се освободят места или отворим нов курс в локацията, която ви интересува.

Всичко, в което ще се чувствате комфортно. Но най-важна е добрата лична хигиена! Танците са социални, сменяме партньорите постоянно и е важно да всички да им е приятно в процеса. Препоръчваме на първо време да танцувате с обувки с равна подметка, например с гуменки. Важно е обувките да са чисти и да ги ползвате само в залата.

Scroll to Top