About the project

За първи път Lindyhop.bg се заемат с нелеката задача да организират интензивни курсове по суинг танци. Идеята е проста – да се създадат всички необходими условия за обучение по Lindy Hop и Charleston, да се сформират неголеми групи от желаещи и ентусиасти, които да бъдат въведени и да научат основите на суинг танците. Инструктори са първите танцьори по суинг на България, завършили международната програма за обучение по Lindy Hop и Charleston (Swing 90X) на топ инструкторите Dax&Sarah – Явор Кунчев  (lindyhop.bg) и Стела Стаменкова.

С цел ефективност, курсовете са с ограничен достъп. Допускат се не повече от десетина двойки в курс. Предимство имат тези, които попълнят формата за записване и са посочили партньор, който също е попълнил формата.  Искаме да направим едни наистина силни групи от заредени с енергия и желание суингари. :) И все пак нямаме намерение никой да бъде ощетен или върнат. Курсовете са двумесечни и се провеждат през цялата година. Ако някой изпусне срока за записване и в групата има свободни места, възможно е да се включи и на по-късен етап, но само ако успее да навакса сам изпуснатия материал.

Като за финал

Инструкторите на Lindyhop.bg са изключително развълнувани от възможността да работят с хора, които имат желание да се научат да танцуват суинг и още повече да подобрят техниката и движенията, които използват по време на танц. Знаем, че за никого няма да е лесно – както за инструкторите, така и за тези, които ще участват в курса Swinging Sofia. Ако смятате, че сте готови за тази програма, ние с нетърпение очакваме да работим с вас!

 

Let’s Swinging Sofia

*Ако имате въпроси, публикувайте ги в коментарите към тази публикация или на http://www.facebook.com/LindyHopBulgaria