Линди Хоп България

ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА “CRAZY BULGARIANS”


ПОСЛЕДНИ СЪБИТИЯ


SOCIAL PRACTICE


SWINGING STORIES


SOFIA SWING DANCE FESTIVAL


BALKAN LINDY HOP CHAMPIONSHIPS


SWING DANCE CAMPS


Facebook-f


Youtube


Instagram

SOCIAL PRACTICE

При нас всеки ден е празник! И за да не пропускаме възможност да отпразнуваме, организираме ежеседмични събития за да танцуваме и да се упражняваме заедно. Водени от желанието това събитие да има възможно най-полезен ефект върху развитието на нашето общество, обогатяваме формулата му, като акцентираме върху частта Practice! Всеки наш ученик може да получи ценен персонален фийдбек от учител, да усъвършенства някое движение или техника. Или просто да се забавлява.


Facebook-f

SWINGING STORIES

Tематични партита, които се провеждат както в залите ни, така и в просторните столични заведения. Там е мястото, където ще намерите автентичната атмосфера, донесена от участниците. Танцьорите се пренасят в друга епоха, където навитите коси, полите и костюмите звучат в унисон с винтидж музиката.


Facebook-f

SOFIA SWING
DANCE FESTIVAL

Първото събитие от фестивала провеждаме в нашите зали, които се пълнят с 400 души, и това е само пре-парти. Каним най-реномираните преподаватели и бендове от чужбина. Организираме шествие с жива музика и танци в центъра на София. Фестивалът ни вече е припознат от световната линди хоп сцена като един от най-интересните. Събират се около 800 запалени танцьори от цял свят да се учат и танцуват тук. А съчетанието на  еуфорична атмосфера, изключително добра музика и условия ги кара да танцуват до сутринта. Партитата ни станаха пословични и ни донесоха името “Лудите Българи”.


Facebook-f


Link

https://www.youtube.com/watch?v=5ERkWahffsshttps://www.youtube.com/watch?v=MbOHRdoq_24

BALKAN LINDY
HOP CHAMPIONSHIPS

Горди сме да организираме първият шампионат по суинг танци в България и третият в Европа, който събира повече от 300 танцьори от над 40 държави в Пловдив, за да докажат превъзходството си на сцената на драматичния театър. Проектът е част от програмата на фондация Пловдив 2019  – Европейска Столица на Културата.


Facebook-f


Link

SWING DANCE CAMP

Екипът ни от автентични танцьори, диджей, хореографи, артисти и организатори с удоволствие споделят любовта си към суинг танците и музиката, навсякъде и по всяко време. Само ни дайте повод и ще измислим нещо!


Facebook-f

ДРУГИТЕ за нас

Уроците по swing се оказаха курс по еленознание. Смея се с глас на себе си. Уча се как да мисля с тялото си, как да следвам, вместо да водя, как да греша с размах, без да се свивам в черупката си. Всичкото това – с най-непринудените и мили учители и най-благата и жива музика – онази, с която е било пълно детството ми. Влязох и се оказах напълно у дома си.
Елена Христова
Елена ХристоваУченик
Толкова отзивчиви хора рядко срещаме и трудно забравяме понеже и ние сме такива и много се стараем също като вас всеки ден.
SiteGround
SiteGroundКлиент

Drink_Inc
NDK
brazz_association
министерски_съвет
фондация_Пловдив
amforbg
BTV-logo
24-7-entertainment-group
trim_and_fit
mushmula
latin_force


ПОВЕЧЕ ЗА НАС

Lindy Hop Bulgaria Logo

Линди Хоп България

ТЕЛ:
+359888222011

ИМЕЙЛ:
info@lindyhop.bg

АДРЕС:
НДК, пл. България 1 (под клуб Перото)


КОНТАКТИ


Facebook-f


Youtube


Instagram